završni rad
Analiza kriterija za određivanja količine zaliha

Krešimir Peraić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Inteligentni transportni sustavi i logistika
Zavod za transportnu logistiku
Citirajte ovaj rad...

Peraić, K. (2015). Analiza kriterija za određivanja količine zaliha (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:870876

Peraić, Krešimir. "Analiza kriterija za određivanja količine zaliha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:870876

Peraić, Krešimir. "Analiza kriterija za određivanja količine zaliha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:870876

Peraić, K. (2015). 'Analiza kriterija za određivanja količine zaliha', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:870876

Peraić K. Analiza kriterija za određivanja količine zaliha [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:870876

K. Peraić, "Analiza kriterija za određivanja količine zaliha", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:870876